Jolanda

Jolanda Hodzelmans

 

Jolanda Hodzelmans

Coach J&L Coaching

Ik hecht heel veel waarde aan de kernkwaliteiten Vertrouwen en Verbinding.
Ik heb een heel natuurlijke houding tijdens het coachen en ben wie ik ben. Dit is de basis van waaruit ik werk.
Ik heb een voorliefde voor de natuur, het buiten zijn en het bewegen geeft de extra mogelijkheid om individueel of in kleine groepjes te werken aan vitaliteit, gezondheid en welbevinden. Vandaar de ondertitel: Gewoon Buiten Gewoon!

Ontwikkelingsgericht coachen van het perfectionisme

Door de manier waarop Jolanda vragen aan mij heeft gesteld, heb ik ontdekt dat ik verschillende sturende delen heb. Het vrije kind, het perfectionisme en angst. Dit is heel confronterend geweest, maar ook heel erg helpend. Ik ben me er bewust van geworden dat het vrije kind heel ver weg was, door angst en dat daardoor het perfectionisme de sturende factor is geweest, en niet altijd op een positieve manier.
Mijn doel is om weer van mezelf te houden en te zijn wie ik ben. Ik ben daar nog niet, maar door de gesprekken met Jolanda hebben de oude patronen plaats gemaakt voor vele nieuwe patronen en heb ik handvatten voor de toekomst. Dat voelt gigantisch fijn en goed. Ik ben Jolanda dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met mijn sturende delen, ik blijf deze delen ook zeker koesteren, want de sturende delen zijn nu aan het samenwerken en dan laat mijn mooie “ik” zichzelf zien.

Renate

juni 2019

Coaching perfectionisme

Jolanda is professioneel, open en authentiek in haar handelen als coach. Zij weet wat ze doet en blijft ook open staan voor eigen ontwikkeling. Je voelt je meteen op je gemak, wat maakt dat alles uit de coaching kan halen wat erin zit. Als je een perfectionisme coach zoekt, raad ik Jolanda aan! Krijg je geen spijt van!

Saskia

2021

Loopbaantraject

Jolanda heeft me geholpen in een loopbaancoachingtraject; ik voelde me gehoord en gezien. Haar expertise op het gebied van perfectionisme, haar manier van coaching en persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik in mijn kracht kwam te staan. Als je iemand naast je wil hebben die je steunt, inzicht geeft en het zelf laat doen, dan kan ik Jolanda van harte aanraden!

Monique

2021

Vitaliteitscoaching

Ik heb ervaren dat de keuzes die ik nu maak de dingen brengen die ik wil en nodig heb en dat voelt goed.

Dat is dankzij Jolanda. De gesprekken met haar zijn fijn, realistisch, recht door zee, open en eerlijk. Ze maakt verschil in het leven van anderen en haar eigen openheid over de soms ook erg lastige keuzes in haar leven, zorgen ervoor dat het bewustzijn dat iedereen keuzes moet maken, groeit. Dank je voor alles!

Suzan

2019

Coaching perfectionisme

Jolanda is een fijne coach, betrokken en gedreven. Weet schijnbaar zonder enige moeite belemmerende, vastzittende en wegduwende patronen naar boven te halen. Om deze vervolgens om te buigen naar helpende patronen.
Haar persoonlijke benadering leidt je naar de weg om met meer positiviteit de wereld in te stappen en gelukkig te zijn met wie je bent en wat je hebt. 

Ruth

2021