Jolanda

 

Jolanda Hodzelmans

Coach J&L Coaching

Ik hecht heel veel waarde aan de kernkwaliteiten Vertrouwen en Verbinding.
Ik heb een heel natuurlijke houding tijdens het coachen en ben wie ik ben. Dit is de basis van waaruit ik werk.
Ik heb een voorliefde voor de natuur, het buiten zijn en het bewegen geeft de extra mogelijkheid om individueel of in kleine groepjes te werken aan vitaliteit, gezondheid en welbevinden. Vandaar de ondertitel: Gewoon Buiten Gewoon!

Ontwikkelingsgericht coachen van het perfectionisme

Door de manier waarop Jolanda vragen aan mij heeft gesteld, heb ik ontdekt dat ik verschillende sturende delen heb. Het vrije kind, het perfectionisme en angst. Dit is heel confronterend geweest, maar ook heel erg helpend. Ik ben me er bewust van geworden dat het vrije kind heel ver weg was, door angst en dat daardoor het perfectionisme de sturende factor is geweest, en niet altijd op een positieve manier.
Mijn doel is om weer van mezelf te houden en te zijn wie ik ben. Ik ben daar nog niet, maar door de gesprekken met Jolanda hebben de oude patronen plaats gemaakt voor vele nieuwe patronen en heb ik handvatten voor de toekomst. Dat voelt gigantisch fijn en goed. Ik ben Jolanda dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met mijn sturende delen, ik blijf deze delen ook zeker koesteren, want de sturende delen zijn nu aan het samenwerken en dan laat mijn mooie “ik” zichzelf zien.

Renate

juni 2019

Vitaliteitscoaching

Ik heb ervaren dat de keuzes die ik nu maak de dingen brengen die ik wil en nodig heb en dat voelt goed.

Dat is dankzij Jolanda. De gesprekken met haar zijn fijn, realistisch, recht door zee, open en eerlijk. Ze maakt verschil in het leven van anderen en haar eigen openheid over de soms ook erg lastige keuzes in haar leven, zorgen ervoor dat het bewustzijn dat iedereen keuzes moet maken, groeit. Dank je voor alles!

Suzan

2019